Smidigaste sättet att sälja din bil

  • • Nå hundratals bilhandlare
  • • Tjänsten är gratis
  • • Snabbt, tryggt och enkelt

I samarbete med

Så fungerar det

01

Lägg upp en annons

Grunduppgifter om din bil fylls automatiskt i efter du har angett ditt registreringsnummer och miltal. Lägg till mer information om din bil samt bilder för att komplettera din annons. Du får även en gratis prisuppskattning!
02

Följ budgivningen

Så fort du skapat annonsen går bilen ut på auktion. Efter att första budet kommit in har bilhandlarna 10 arbetstimmar på sig att lägga bud på din bil.
03

Välj det bästa budet

När auktionen är avslutad kan du välja i lugn och ro budet som passar dig bäst. Du kan även förhandla med den högstbjudande bilhandlaren. Det är kostnadsfritt att sälja bilen.

Nå hundratals seriösa bilhandlare

Med Wheelaway når du hundratals seriösa bilhandlare med en annons. I en auktion tävlar bilhandlare om att ge dig bästa priset för din bil. Du väljer själv vem du säljer till.
Dags att sälja bilen?

Det är helt gratis att annonsera

Skapa annons

Smidigaste sättet att sälja din bil till bästa pris

Få bud från seriösa bilhandlare som tävlar om att få köpa din bil.

est.
2018

Om Wheelaway

Wheelaway bygger på framgångssagan AutoVex i Finland som lanserades 2018 och sedan dess vuxit till att bli den ledande marknadsplatsen online för inköp av begagnade bilar från privatpersoner i Finland. Under 2022 såldes bilar till ett värde av 230M EUR via AutoVex. I januari 2024 expanderar AutoVex till Sverige med varumärket Wheelaway. Med Wheelaway står vi redo att bygga vidare på framgången i Finland genom att erbjuda det smidigaste sättet att sälja bil online samt bli en stark partner till alla Sveriges professionella bilhandlare. Vårt mål är att revolutionera hur konsumenter säljer sina bilar och erbjuda bilhandlare det mest effektiva sättet att köpa begagnade bilar online.
Dags att sälja bilen?

Sälj din bil tryggt och enkelt

Skapa annons
© 2024 All rights reserved