Janina: Från att testa tjänsten till att sälja bilen

Kundcase
Janina: Från att testa tjänsten till att sälja bilen

Då Janina knappade in en annons för sin Mercedes-Benz GLK på AutoVex var hennes tanke att se om det fanns något intresse för bilen på marknaden.

Bytet av bil hade redan varit i tankarna en tid, men det fanns ingen brådska att sälja. 

- Det som är bra med AutoVex är att du kan lägga ut en annons på webbplatsen för att se om det finns en efterfrågan för just din bil.

Hon har själv testat tjänsten tidigare, men det har inte gått så långt som till försäljning.

Nu, när efterfrågan på begagnade bilar har ökat kraftigt den senaste tiden fick Janina det slutresultat hon ville ha.  

6 stycken bilhandlare tävlade om bilen

Janinas försök resulterade i att sex bilhandlare budade på bilen. Med hjälp av att förhandla med högsta budgivaren lyckades Janina få priset över smärttröskeln och komma överens om affären i detalj. 

Hon är mycket nöjd med affären.

– Det var trevligt att se att flera bilhandlare tävlade om bilen, och den bästa budgivaren höjde till och med sitt tidigare bud nästa dag under förhandlingarna, säger hon. 

Goda omdömen av AutoVex i vänkretsen

I Janinas vänkrets har många sålt sina bilar via AutoVex. Det var därför det var ett naturligt val för henne. Hon försökte inte sälja bilen någon annanstans. 

Nästa gång hon behöver byta bil är det klart att hon kommer att använda AutoVex igen, eftersom det var en så bra upplevelse.

– Jag skulle definitivt rekommendera AutoVex för andra också.

Vad är Wheelaway?

Sälj din bil via Wheelaway! Du når hundratals bilhandlare i Sverige med en annons. Bilhandlarna lägger bud på din bil i en öppen budgivning. Eftersom bilhandlarna konkurrerar med varandra om din bil har du möjlighet att få upp försäljningspriset.

Skapa en gratis annons för din bil