Patrik: Fick nästan 20 000 kr mer för bilen via Wheelaway

Kundcase
Patrik: Fick nästan 20 000 kr mer för bilen via Wheelaway

Patrik skulle sälja sin Toyota Yaris från 2014 som hade gått 9 100 mil eftersom han ville ha en ny leasingbil. Han började med att gå till lokala bilhandlaren för att fråga hur mycket han kunde sälja sin bil för.

– Jag tyckte att priset var uselt. Jag ringde en vän som vet mycket om bilar, och han berättade om Wheelaway. Det lät för bra för att vara sant så jag var tvungen att prova, säger Patrik.

Prisnivån kändes rätt

Patrik tyckte att det var enkelt och snabbt att göra en annons.

– Jag satt i min bil på parkeringsplatsen och knappade in all nödvändig information på telefonen. Jag tog bilder på bilen, och sedan började det rulla på.

Han listade utropspriset till det uppskattade priset från Wheelaway. Det tog en stund innan det första budet kom. Några timmar senare kom fler bud på bilen.

– Till sist fick jag nästan tjugo tusen kronor mer för bilen än vad den lokala bilhandlaren hade erbjudit mig.

Bilhandlaren hämtade bilen

Patrik tackade ja till budet och bilhandlaren var i kontakt med honom redan samma dag. Han tyckte att det var smidigt hur enkelt affären lyckades. 

– Eftersom jag var på mitt landställe kom vi överens om att de skulle komma och hämta bilen hemma hos mig följande vecka. När bilhandlaren kom och testade bilen behövde jag bara ge honom mitt kontonummer och skriva på pappret.

Patrik tyckte att försäljningsupplevelsen var fantastisk

– Jag skulle definitivt rekommendera den här tjänsten till alla!

Vad är Wheelaway?

Sälj din bil via Wheelaway! Du når hundratals bilhandlare i Sverige med en annons. Bilhandlarna lägger bud på din bil i en öppen budgivning. Eftersom bilhandlarna konkurrerar med varandra om din bil har du möjlighet att få upp försäljningspriset.

Skapa en gratis annons för din bil